Cosmelan®

Behandling af pigmentfejl med Cosmelan® Depigmentation
Den mest effektive behandling, der også virker på mørke hudtyper.
Mørke pletter i ansigtet, som skyldes hyperpigmentering forårsaget af melanin, giver store bekymringer for mange, både for kvinder og mænd.
Dette problem kan man dog sagtens gøre noget ved. Ved at påvirke dannelsen af melanin direkte, er det muligt at mindske pigmenteringer effektivt samt at give huden dens naturlige farve, glathed og stråling tilbage.
Cosmelan® Depigmentation – den mest succesrige Topical Depigmentations Program
Cosmelan® Depigmentation behandlingen giver forbedring af udseende af pigmenteret hud og er en meget sikker og ufarlig behandling.
Cosmelan® Depigmentation er udviklet af Mesoestetic Laboratories (Barcelona), som er en medicinsk og kosmetisk virksomhed, der er kendt verden over for deres innovative forskning og revolutionerende metoder indenfor medicinsk kosmetik. Cosmelan® blev meget hurtigt kendt og brugt i verdens førende klinikker på grund af sin effektivitet og sikkerhed i forhold til andre metoder.
Cosmelan® Depigmentation hovedvirkning er eliminering af melanin pletter på hudens overflade (melasma og chloasma), graviditets pletter (maske), leverpletter, acne pigmenteringer og andre pigmentforandringer på pande, kinder, overlæbe, nakke, hænder.
Cosmelan® Depigmentation behandlingen er en meget alsidig proces, som let kan tilpasses behovene for den enkelte patient. Behandlingens mekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin. Flere af de stoffer, som Cosmelan® formel indeholder virker blokerende på dette enzym.
Fordele:
Cosmelan® Depigmentation behandlingen tilbyder en række store fordele sammenlignet med andre typer produkter og behandlinger:
* Alle typer af pigmenteringer: Melasma, chloasma, UV og PIH
* Fjerner pigmentering hurtigt og nemt
* Anvendes for alle hud typer (Fitzpatrick I – VI)
* Let peeling der giver foryngende og udglattende effekt
* Meget effektiv til behandling af acne problemer
* Behandlingen kan bruges hele året rundt, også om sommeren
* Indeholder ikke TCA
* Indeholder ikke Hydraquinon
* Høj sikkerhedsmargin
Resultater
I 99% af tilfældene forsvinder pletterne og det giver forbedringer på 95%.
Allerede en uge efter start af Cosmelan® Depigmentation behandlingen kan man observere en mærkbar betydelig forbedring af huden! Der opnås reduktion i pletternes udseende, huden bliver mere ensartet og fornyet. Efter en måned opnås maksimalt resultat, pletterne kan være helt væk og huden får sin naturlige kulør. Som bonus-effekten reducerer Cosmelan® talg og fedtproduktion, mindsker porerne og er yderst effektiv for acne hud med pigmenteringer.
Behandling
Trin 1 – På klinikken
Cosmelan® programmet indeholder speciel udviklet pigmentreducerende maske, Cosmelan® 1, som anvendes på klinikken. Dens virkning er central i Cosmelan® behandlingen og giver mulighed for at opnå de bedste resultater. Masken skal forblive på de behandlede områder fra 8-12 timer (afhængig af hudtype og følsomhed). Efter anvendelse af masken forlader man klinikken med masken på og vasker den af efter den tid du er blevet vejledt til på klinikken. Måske du vil have brug for at finde en dag, hvor du kan holde fri
Trin 2 – vedligeholdelse derhjemme. efter behandlingen.
Cosmelan® 2 anvendes 3 gange dagligt de næste 4 uger.
5-12 uge efter 2 gange dagligt.
3-12 måneder efter, én gang dagligt inden sengetid. Dette sikrer de bedste resultater og en optimal pigmenterings behandling.
Solbeskyttende creme 50+ fra Mesoestetic bruges dagligt, OGSÅ om vinteren.