Mesoestetic – Glycolic + E + F Ampoules

DKK595,00

1 på lager (kan bestilles som restordre)

Kategori:

Beskrivelse

Glycolic + E + F Ampoules

Den koncentrerede formel accelererer cellefornyelsen, for at reducerer synlige imperfektioner på hudens overflade, som eksempelvis rynker, pletter, grove porer, ru og mat hud. Anvendelse: ugentligt, kun om aftenen.

Aktive ingredienser:

Glykolsyre
En alfa-hydroxy syre, der er velegnet til alle hudtyper, der virker ved gradvist at eksfoliere huden for at fremskynde dens fornyelse. Det er i stand til at reducere enhver ufuldkommenhed på hudens overflade: kedelig hud, rynker, pletter, acne ar, udvidede porer, ru tekstur osv. Det øger også kollagensyntese, forhindrer pletter på acne-udsat hud og forbedrer niveauet af hudhydrering .

E-vitamin
Et antioxidantmiddel, der bekæmper frie radikaler, der forringer hudhudvævet og er ansvarlig for det tidlige udseende af rynker.

F-vitamin
En blanding af Ω-3 og Ω-6 essentielle fedtsyrer, nærende stoffer, der gendanner barrierefunktionen og reducerer transepidermalt vandtab, hvilket genopretter hudens elasticitet, blødhed og glans. De styrker hudens naturlige beskyttelse for at holde den beskyttet mod eksterne angreb.

10 x 2 ml.