Voksgryden

DKK870,00

Den hurtigste digitale voksvarmer på markedet, udstyret med et LCD-display, der letter den ideelle temperaturindstilling.
Varmeapparatet når en maksimumstemperatur på 145 grader og opvarmer 100 g voks på en rekordtid på 7,5 minutter. Glem irritation og forbrændt hud, takket være Safewax- temperaturkontrol system kan du føle dig tryg.
400 ml. kapacitet.

1 på lager

Beskrivelse

Voksgryde

Vi har taget voksgryden hjem til jer, fordi vi er helt vilde med den selv. Det er den voksgryde vi selv bruger. Den kommer med en lille pose af den mest fantastiske lyserøde voks, som jer der kender os, ved er både smuk, ligner rosaquarts og dufter af candy floss. Den er:

Kompakt
– Nem i brug
– Klar på få minutter
– Rengøringsvenlig

Digital LCD temperaturvisning – Et digitalt termometer, der udfører kontinuerlige målinger, viser ændringer i den indre temperatur i varmeapparatet og takket være det reducerer du risikoen for forbrændinger og irritation. Display´et viser temperatur mellem 35-145 ℃. Den maksimale temperatur er 145 ℃. Du kan nu indstille temperaturen præcist, så den passer til din hudtype og dine behov.

Hurtig opvarmning – Takket være bundvarmeteknologien har vores voksbeholder en kortere opvarmningstid 100 g voks er klar til brug på kun 7,5 minutter!

Materialer i høj klasse – Ved at bruge aluminiumslegering af højeste kvalitet i den indvendige beholder kan du hurtigt og effektivt fjerne overskydende voks fra spatlen og forhindre dryp. Fremstillet af holdbart ABS varmeisolerende materiale for at forhindre varmetab for hurtigt.

Power: 120 W.

Indgang (AC): 110 V 60 Hz, 220 V 50 Hz

Kapacitet: 400 ml

Temperatur: 35-145 ℃

Størrelse: 19 * 19 * 12 cm

Intern størrelse: 12 * 12 * 6,6 cm