WEBSHOPPEN

 
 
 

Kære jer ❤️

Vi er flyttet til Hjørring i nye store og dejlige lokaler. De ligger tæt på motorvejen og har gratis parkering lige ved døren. Vi roder stadig lidt med indflytning og der kommer først skilt på væggen efter uge 25, når der er blevet malet udendørs. Afhenter i ordre fra webshoppen kan i se det skrider frem af. Vi glæder os helt afsindigt til at kunne byde jer velkommen igen.

Vi har fået nyt bookingsystem. Al booking er stadig online. Den nye side kan så meget, at vi ikke kan finde ud af at bruge den endnu. Sig gerne til hvis i finder en fejl vi ikke er opmærksom på endnu.

En million milliard TAK, fordi i støtter op og i handler på vores webshop. Sig endelig til hvis der er produkter vi kan vejlede med.

Tusind tak for jer. Tak fordi i handler i webshoppen. Det bliver godt igen❤️

Krammer på afstand ❤️
Pernille og Helle
-BySahl

 
___________________________________________________________________________________________
 

Hos BySahl laver vi første klasses permanent makeup og luksus ansigtsbehandlinger. Vi ser frem til at byde dig velkommen i klinikken, hvor du er sikret kompetent og professionel vejledning i valget af dine behandlinger.

Læs mere om alle de nye tiltag og behandlinger her på siden.

For Helle er det vigtigt, kun at lave permanent makeup med flotte naturlige resultater. Vi tilbyder eyeliner, læber og alle typer brynbehandlinger indenfor permanent makeup samt removal behandlinger.

Vi anbefaler at du læser alt det information du kan komme i nærheden af, for at vide alt hvad du har brug for, inden du får lavet permanent makeup. Her på siden finder du den nødvendige skriftlige information du skal læse inden din aftale. Alle aftaler bookes online og har du spørgsmål som du mangler svar på efter du har læst på denne hjemmeside, træffes Helle på BySahls messenger. Inden din behandling anbefaler vi også at du kigger på billeder af, både nylavet og helet arbejde på vores instagram. Begge dele er vigtig information som du har brug for, for du sammen med Helle kan træffe den rigtige beslutning om teknik.

Vi bruger udelukkende professionelt udstyr, sammen med de bedste pigmenter. Hygiejne er noget vi tager OCD-ish ultra seriøst og vi anvender selvfølgelig altid engangsmaterialer til alle behandlinger. Det gjorde vi også før Corona og det synes vi også hører sig til i vores branche.

 

%d bloggers like this: