Volume Booster

VOLUME BOOSTER 

Mesoterapi Mesohyal Mesoestetic®  

 

Hvordan foregår behandlingen? 

Behandlingen udføres med en meget tynd nål, der tilfører læben hyaluron – der findes naturligt i kroppen – sammen med, NCTC 109, der hjælper med at forbedrer hudens generelle tilstand og gør den fastere. Det sker med små, lette stik i hudens overflade. Det er denne kombination af unikke næringsstoffer og mange små stik som fugter og stimulerer hudens genopbygning (kollagensyntesen). Herved genvindes hudens styrke og glød, rynker reduceres og hudens optimale fugtbalance genetableres.  Mesohyal® produkter fra Mesoestetic Pharma Group (Barcelona) Mesohyal® produkter er den bredeste linje til mesoterapi behandlinger med CE mærke. De kan kombineres, er sikre og forbedrer øjeblikkeligt hudens tilstand med langvarige resultater. Hyaluron er fundamental komponent for huden, en basis aktiv ingrediens i alle produkter. Den er bioteknologisk produceret, non animalsk og høj koncentration. Med Mesoterapi bruger man en mesogun, der ser mere voldsom ud end den er. Det er et meget præcis stykke værktøj, som bestemmer dybde og dosering med computerstyring.  

 

Hvordan virker ingredienserne? 

Hyaluron kompenserer for det naturlige tab af hyaluron i huden og genskaber dermed hudens tykkelse og giver volumen. Det er et vigtigt element i huden, som sikrer hydrering og smidighed. Ung hud er jævn og elastisk. Den indeholder bl.a. meget hyaluron, der binder vand i huden og får den til at se frisk ud. Når vi bliver ældre, danner kroppen mindre hyaluron, og hudens evne til at binde vandet mindskes. Derfor mister dit ansigt og dine læber med alderen sin naturlige fylde. Med Mesoterapi Mesohyal får du hyaluron tilført. Hyaluron er et sukkerstof, som findes naturligt i vores bindevæv og er i stand til at binde væske til produktet i huden og derved give fylde.  Det er vigtigt at forstå at dette ikke er traditionel filler. Traditionelle filler produkter er stabiliseret ved at være krydsbunden og kan derved forme læberne på en anden måde. 

Hvornår ses resultatet? 

Effekten ses med det samme, men bedst nogle dage efter behandlingen når hævelsen er faldet. Dog anbefales at få efterbehandling 2-3 uger efter første behandling for bedre og længervarende holdbarhed i op til 6 måneder. 

 

Kan alle få Volume booster med Mesoterapi Mesoestetic®? 

Behandlingen kan anvendes til alle hudtyper men gives ikke til personer med autoimmune sygdomme eller kendt allergi overfor hyaluron, immunterapeutiske behandlinger, eller med betændelse i huden. 

 

Kontraindikationer: 

 • Graviditet og amning   
 • Tromboser (blodpropper) 
 • Hæmofili (bløder) 
 • Feber 
 • Nyresygdomme 
 • Allergi for stoffer i behandlingen
 • Patologisk helingsproces 
 • Immunsygdomme 
 • Diabetes 
 • Lavt blodtryk 
 • Blodfortyndende medicin 
 • Herpes i udbrud 
 • Keloid ardannelse (fortykket ardannelse) 
 • Tumorer 
 • Psoriasis eller eksem i området

 Undergå I 24 timer op til behandlingen: 

 • Indtagelse af E-vitamin, fiskeolie og andre olier 
 • Indtagelse af blodfortyndede medicin 
 • Indtage alkohol eller andre rusmidler indenfor 24 timer inden behandlingen

Gør det ondt? 

De fleste synes ikke det gør ondt. Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person. Når du kommer vil du få smurt bedøvelse på læberne som du sidder med i ca. en halv time. Dette er for at mindske ubehaget. 

 

Kan man gå på arbejde og dyrke sport samme dag? 

Ja, man kan gå direkte på arbejde og dyrke let sport på behandlingsdagen. Effekten ses med det samme, men bedst en uge efter behandlingen. Nogen har brug for efterbehandlinger 2-3 uger efter. Det er med til at få et meget holdbart resultat. Her har vi meget fordelagtige priser du kan spørge på ved bestilling af tid. 

 

Til mesoterapi kan du bestille tid i Aalborg til normalpris på NMN.onlinebooq.dk ved både Helle og Line. Der bliver slået events op til eventpriser på Instagram og facebook. For spørgsmål træffes vi bedst på BySahl’s messenger. 

 

BySahl 

 

 

* Ansvarsfraskrivelse. Vi garanterer ikke for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb. 

%d bloggers like this: