Lash Lift og Bryn Løft (brow lamination)

HUSK AT KOMME UDEN MAKEUP!!!

Lash Lift er inklusiv farve af de øverste vipper og en keratin efterbehandling, der fylder vipperne med næring, forebygger udtørring og holder farven frisk længere. Husk ingen vand eller mascara på vipperne i 24 timer efter behandlingen og vær opmærksom på ikke at sove ovenpå dine vipper den første nat.

Lash Lift er en behandling som permanent af hår, der laves på dine naturvipper, og du kan derfor gøre alt du plejer ved vipperne bagefter. Bukket giver vipperne et udtryk af at være blevet længere og mere fyldige. Holder i op til 8 uger afhængig af din vippecyklus.

Lash Lift:  525,-

Bryn Løft er som et Lash Lift, men bare hvor det er hårene der løftes og spredes ud. Derved kan det få et bryn der næsten vender nedad, til at syne som et helt øjenløft. Behandlingen er inklusiv farve af brynene. Holder i op til 6 uger. De første 24 timer må hårene ikke blive våde, og de vil sidde lidt “klistret” op af ansigtet og nogle vil endda synes de ser lidt vilde ud. Efterfølgende kan man arbejde med dem som man plejer og med fordel bruge en brow soap til styling. Behandlingen gør brynene nemmere at styre, og man kan style dem så vildt man har lyst til. Vi anbefaler man gentager behandlingen ca. hver 5. uge.

Bryn Løft:  495,-

Signatur Løft er begge behandlinger samlet i en og derfor med en samlet rabat.

Signatur Løft 895,-

Da det er kemi man arbejder med ved disse behandlinger, anbefaler vi altid at bruge en bryn og vippe balsam, for at pleje og styrke hårene igen. Denne kan selvfølgelig købes med fra klinikken eller fra vores webshop til 249,-.

Der bookes lige som ved andre behandlinger online. Vi anbefaler at bruge Tolure Vippeserum sammen med dit lash lift. Denne får både vipperne til at vokse sig længere, men plejer også samtidig dine vipper, så de holder sig sunde. Denne kan tilkøbes for 699,- hos Lovingly

%d bloggers like this: