Lash Lift og Bryn Løft (brow lamination)

HUSK AT KOMME UDEN MAKEUP!!!

Lash Lift inklusiv farve af de øverste vipper og en efterbehandling, der fylder vipperne med næring, forebygger udtørring og holder farven frisk længere. Husk ingen vand eller mascara på vipperne i 24 timer efter behandlingen og vær opmærksom på ikke at sove ovenpå dine vipper den første nat.

Lash Lift er en behandling, der laves på dine naturvipper, og du kan derfor gøre alt du plejer ved vipperne bagefter. Giver vipperne et udtryk af at være blevet længere og mere fyldige. Holder i op til 8 uger afhængig af din vippecyklus.

Lash Lift:  525,-

Bryn Løft er som et Lash Lift, men bare hvor det er hårene der løftes. Derved kan det få et bryn der næsten vender nedad, til at syne som et helt øjenløft. Behandlingen er inklusiv farve af brynene. Holder i op til 6 uger.

Bryn Løft:  495,-

og bookes lige som andre behandlinger online. Vi anbefaler at bruge Tolure Vippeserum sammen med dit lash lift. Denne får både vipperne til at vokse sig længere, men plejer også samtidig dine vipper, så de holder sig sunde. Denne kan tilkøbes for 699,- hos Lovingly