Cosmelan Behandling

Cosmelan

Effektiv behandling mod pigmentforandringer - også for mørke hudtyper. Pigmentforandringer og ujævn hudfarve kan være til stor gene for både mænd og kvinder. Studier viser, at pigmentfejl får huden til at se 10-15 år ældre ud, også selvom der ikke er synlige rynker og linjer. Der kan være mange årsagerne til udvikling af pigmentpletter på ansigt og krop: Sol-skader, hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, p-piller, menopause, traumatiske forandringer i huden pga. acne og postin-flammatoriske pigmentforandringer. Cosmelan® Depigmentation påvirker melanindannelse direkte, og dens virkningsmekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin. Behandlingen giver mulighed for effektivt at fjerne hyperpigmenteringer, samt give huden dens naturlige farve, glathed og stråling tilbage. Cosmelan® Depigmentation behandlingen eliminerer bl.a.: Melasma / chloasma (graviditetsmaske), leverpletter, fregner, PIH (post inflammatorisk hyperpigmentering) efter eksempelvis acne eller medicinering.

Fordele:

Cosmelan® Depigmentation er kendt blandt førende klinikker i 84 lande verden over. Cosmelan behandlingens succes skyldes blandt andet dens effektivitet og høje sikkerhedsmargin.

  • Behandler effektivt ALLE typer hyperpigmenteringer
  • Effektiv med høj sikkerhedsmargen
  • Anvendes til alle hudtyper – incl. mørk hud
  • Effektiv også mod acne og reducerer ar
  • Behandlingen kan udføres året rundt (OGSÅ sommer)
  • Indeholder ikke Hydraquinon
  • Fjerner også pigmentpletter opstået efter laser eller andre peelinger.

Resultater:

I 99% af tilfældene forsvinder pletterne og det giver forbedringer på 95%. Allerede 7-10 dage efter start af Cosmelan® Depigmentation behandlingen kan man observere en betydelig forbedring af huden. Der opnås reduktion i pletternes udseende, huden bliver mere ensartet og fornyet. Efter ca. 7-8 uger (lidt længere tid for mørkere hudtyper) opnås maksimalt resultat, pletterne bliver reduceret og huden får sin naturlige kulør. Som en bonuseffekt reducerer Cosmelan talg-og fedtproduktion, mindsker porerne og er yderst effektiv til acneplaget hud med pigmentforandringer.

Behandlingen:

Cosmelan® Depigmentation behandlingen består af 2 trin;

Trin 1 i klinikken består af en dybdegående konsultation samt behandling med den effektive pigment reducerende maske ”Cosmelan 1”

Trin 2 der er hjemmebehandlingen, med de i pakken indlagte kundeprodukter ”Cosmelan 2”, ”Melan Recovery” samt solcremen med den specielle mesoprotech® 130

Trin 1- I klinikken

Konsultation

Det er vigtigt før enhver behandling at afklare grunden til problematikken, samt afklare om der skulle være kontraindikationer der forhindrer behandling med Cosmelan. Bestilles online og tager 10 minutter. I disse tider er der også mulighed for onlinekonsultaton.

Behandling

Cosmelan® Depigmentation behandlingen er baseret på den effektive pigmentreducerende maske ”Cosmelan 1”. Masken er en peelings maske, der effektivt sørger for at afstøde de pigmentfyldte celler, der hentes fra de dybere lag, samtidig virker den som tyrosinase inhibitor, og forhindrer dermed ny pigmentdannelse. Masken er den centrale del i behandlingen. Masken skal påføres i klinikken og skal forblive på huden i 8-12 timer (afhængig af hudtype og hudens følsomhed)

Trin 2- Hjemmebehandling

Hjemme behandlingen består af nøje tilpassede produkter, til fortsat effektivt at begrænse nydannelse af pigmentering. Cosmelan® 2 har både en depigmenterende og pigment regulerende effekt, idet den går ind og regulerer dannelsen af melanin i melanocytterne. Den er nødvendig, og nøglen til effektiv behandling og fortsat kontrol af resultaterne opnået med behandling med Cosmelan® 1.

I løbet af de første 2 dage vil huden blive rød, og hvis huden er meget følsom vil det muligvis svie lidt. Rødmen af huden som opstår efter anvendelsen af Mesoestetic® Cosmelan 1 creme kan sammenlignes med rødmen man får efter hele dagen i solen uden beskyttende solcreme.

Til behandlingen medfølger:

Hydracream Fusion, Hydratonic MistCosmelan 2Melan Recovery samt solcremen Melan 130+ , verdens bedste læbepomade og en af vores konjac svampe. Til hjemmeplejen medfølger også vores egen vejledning på tryk, som ved permanent makeup. Lige som du underskriver en kundeformular inden behandlingen.

Prisen for Cosmelan behandlingen er 4.800,- kr.

Den indeholder:

  • Første behandling på klinikken.
  • En mini efterbehandling 6 uger efter, hvis der er behov for og ønske der om.
  • Produkter til hjemmebehandlingenhandlingen.