Lysbehandling med Beauty Angel

Beauty Angel Lyset er en naturlig og effektiv måde at få en sund og smuk hud på.

Med klinisk dokumenteret effekt er det både en sikker og behagelig behandling.

Beauty Angel Lyset arbejder i alle hudlag, også de dybeste, og netop derfor sørger lyset for, at nøglefunktionerne for en frisk og sund hud er til stede. Det er vitalt at have en optimal funktion af bestemte celler – de såkaldte ”fibroblaster”. 

De sørger for at tilføre huden collagen, elastin og hyaluron. Celleaktiviteten falder med alderen, hvilket resulterer i mindre fugt, reduktion af elasticitet og endeligt i dannelsen af krøller.

Beauty Angel Lyset :

 • Stimulerer din collagen, elastin og hyaluron produktion
 • Giver en strålende glød og en glat og velplejet hud
 • Reducerer fine linjer og rynker
 • Blødgør og udglatter din hud
 • Reducerer mørke rande og hævelser under øjnene
 • Strammer huden op og giver et mere ungdommeligt look
 • Reducerer uren hud og akne
 • Giver en varm og afslappende behandling
 • Reducerer pigmentpletter og ældningspletter
 • Reducerer strækmærker og arvæv
 • Frigiver endorfiner
 • Er en energigivende og humørvenlig behandling
 • Reducerer rødme og inflammation og beroliger huden
 • Balancerer og ilter huden, så cellerne bliver næret optimalt

Med klinisk dokumenteret effekt, er Beauty Angel Lyset en effektiv og sikker behandling som giver en forførende, glat og smuk hud. Fibroblasterne (bindevævscellerne) tiltrækkes og aktiveres af Beauty Angel Lys – så du ved egen hjælp forynger og forbedrer din hud!

*Udvis hensyn ved særlige omstændigheder eller kontakt egen læge forinden behandling ved tvivl.

 

Beauty Angel Lysspektrum

Hudforyngelse ved brug af lys er mere effektivt, hvis flere spektre anvendes samtidigt. Beauty Angel ELT ”INTENSIVE” anvender derfor blandede effektive spændvidder fra 570 til omkring 850 nm på samme tid. Hudens celler bliver aktiveret og stimuleret i dybden.

Hver enkelt spektrums spændvidde reagerer med biomolekyler og celler i flere hudlag, således at de biopositive effekter komplimenterer hinanden. Beauty Angel ELT-lys trænger endnu dybere ned i huden, end hvis der kun benyttes synligt lys, og aktiverer her vitale gendannelses- og reparationsprocesser.
Brugere af Beauty Angel Lyset fortæller samtidig om en afslappende og humørvenlig behandling – de føler sig ganske enkelt opløftet efter at have fået lys.

”Bredspektret lys, der arbejder på flere hudtilstande i samme behandling.”

Huden fungerer som et prisme: Blåt lys filtreres fra øverst i huden, dernæst det grønne – kun det røde og ikke synlige Beauty Angel Lys i bølgelængderne mellem ca. 600 og 800 nm formår at trænge helt ned i dermis. Samtidig spreder disse bølgelængder sig også mest for større effekt og bedre resultater.

 

Sådan reagerer huden på lyset

Fibroblasterne i dermis er ikke stationære, men bevæger sig rundt i vævet, og de både tiltrækkes og aktiveres af lys. Når de observerer lys, vil de bevæge sig i retning af det, og påvirkningen vil øge deres “output” – de producerer både collagen samt elastinfibre og vigtige dele af den extracellulære matrix, glykosaminoglykaner (bl.a. det vandbindende molekyle hyaluronsyre).

I og med at et øget collagenindhold er det, der er nemmest at registrere – det kan ses på ultralydsscanninger – er det ofte dét, der fokuseres på, når en forbedret fibroblast aktivitet skal dokumenteres videnskabeligt. 

Nedenstående billeder er ultralydsscanninger, der viser hudens collagenindhold før og efter behandling med Beauty Angel Lys.

Fibroblasterne er som nævnt ansvarlige for produktion af collagen, elastin og glykosaminoglykaner – dermed spiller de en afgørende rolle for vedligeholdelsen af den omkringliggende væske udenfor cellerne, som er selve fundamentet for en velfungerende, ungdommelig, glat og spændstig hud. 

Dette ikke mindst, fordi det er den extracellulære matrix, der bestemmer livsvilkårene for cellerne – hvor f.eks. fugtmangel (manglende GAGs/hyaluronsyre) vil have konsekvenser for cellernes trivselsmuligheder.

Nedenstående billeder er ultralydsscanninger, der viser hudens collagenindhold før og efter Beauty Angel Lys behandling.

Huden før Beauty Angel

Huden efter Beauty Angel

Huden før Beauty Angel

Huden efter Beauty Angel

Priser 

Enkelt lysbehandling behandling 299,-

Bestående af afrens og 15 minutters lysbehandling

Enkelt Lysbehandling inkl. Maske 395,- 

Bestående af afrens, speciel maske tilpasset din hud og 15 minutters lysbehandling

Klippekort til Lysbehandling 1995,- 

Fungerer som selvbetjening, bestående af 12 lys behandlinger inkl 2 speciel masker. Her renser du selv af, kommer creme på og ligger dig selv i lys. Vi vejleder selvfølgelig første gang du kommer, og viser dig hvordan maskinen virker. De dage du ønsker at bruge dine masker, hjælper vi dig også. Tiderne skal bookes i vores bookingsystem

Jeg-gør-det-selv-lysbehandling 150,-

Dette er tider vi slår op løbende, når vi har tid i kalenderen, til at du spontant kan droppe ind til en omgang lysbehandling. Man må altid gerne skrive og spørge på den pågælende dag, om vi har tider til Jeg-gør-det-selv-lysbehandling