Inden permanent makeup behandling

Inden man får permanent makeup er der mange ting man bør vide. Det er vigtigt læse alt det du kan inden.

Du bør fx. vide at man ikke må være gravid eller ammende når man skal have lavet permanent makeup.
Du bør generelt være ved godt helbred og i et døgn inden, ikke bør drikke alkohol. I 14 dage før man starter med at få permanent makeup, og til man er færdigbehandlet skal man droppe kosttilskud som fiskeolie og ingefærshot da de kan virke blodfortyndende. Man bør også vide at man skal i forbyggende behandling med zovirtabletter, hvis man forud for læbebehandling har haft forkølelsessår.

Det er vigtigt at man har gjort op med sig selv, om det vil være et problem at undgå at motionere en uge efter behandlingen. Det er afgørende for kvaliteten af ophelingen.

Vi anbefaler altid at læse op på hvilken type behandlinger der findes, hvad der passer til ens smag, alder og hudtype, hvor din behandler er uddannet og dermed sikre sig at alt er undersøgt til punkt og prikke. Vi synes det er vigtigt man ikke bare lader sig forføre af et godt tilbud, og at det er HELT velovervejet når man får lavet permanent makeup.

Permanent makeup er til dig som;

 • Ikke har tætte øjenbrynshår eller mangler form.
 • Bruger lang tid på at tegne dine bryn op og ønsker et mere naturligt resultat med korrekt og mere flaterende form.
 • Har pigmentforandringer ved eksempelvis læberne.
 • På grund af sygdom ikke har hårvækst.
 • Ikke har tydelige læbelinjer.
 • Har smalle/tynde læber.
 • Dyrker meget sport
 • Har dårligt syn.
 • Ryster på hænderne.
 • Er født med lyse vipper og bryn
 • Piger/damer der gerne vil se friskere ud døgnet rundt.

Øjenbryn kan få dig til at se overrasket ud, vred, gammel, træt, ligeglad eller bare helt forkert. Her er det vores job at finde frem til de bryn der passer netop dig. Vi måler op efter Phibrows metoden med det der tilhørende værktøj og app. Med denne metode måler vi op efter din knoglestruktur og målesystem 1,618 så vi får lavet den helt rigtige form på dit bryn.

Hvad er permanent makeup og hvordan udføres det?

Permanent makeup er en procedure, hvor man, ved hjælp af specialfremstillede nåle og udstyr, deponerer pigment øverst i det dermale hudlag. Grundet den overfladiske placering af pigmentet og specialfremstillede farver vil det gradvist falme over tid og man skal således være indstillet på, at man jævnligt skal vedligeholde sine bryn, øjne eller læber, såfremt at man ønsker at bevare sin permanente makeup. Hvor ofte man skal opfriske farven, afhænger af den enkeltes hudtype, livsstil, medicinforbrug og mange andre faktorer, som din behandler kan informere dig om.

Vi vil forud for behandlingen tage en grundig samtale med dig på selve behandlingsdagen. Alle nye behandlinger er includeret en konsultation. Det er kun nødvendigt at bestille en konsultation i tilfælde af gammel permanent makeup eller helbredsproblemer vi ikke kan løse på billeder eller over telefonen. På behandlingsdagen vil vi vurdere hvilke muligheder du har, lytte til dine ønsker, informere dig og få afstemt om dine ønsker kan realiseres. Fælles for alle typer behandlinger er at der findes mange mange farver og ingen behøver derfor tro, man skal have sorte bryn eller knald røde læber.

På selve behandlingsdagen, skal du udfylde og underskrive formular vedr. dit helbred og hvad der kan have indflydelse på behandlingen. Her er det afgørende at du opgiver de fuldstændigt korrekte oplysninger til din behandler, af hensyn til sikkerheden.

Behandling af læber kan medføre udbrud af herpes/forkølelsessår, som kan ligge latent i kroppen. Har du tidligere haft herpesudbrud, bør du altid starte forebyggende medicinsk behandling senest tre dage før behandling.

Inden behandlingen af læber, eyeliner og skyggebryn, vil du få påført bedøvelsescreme på det område, du skal behandles. Denne bedøvelse skal sidde på huden i 15-30 min. Herefter vil opmåling og optegning finde sted og du vil blive bedt om at godkende optegningen og give din mening til kende. Såfremt at der er lidt rettelser ifht. dine ønsker, vil disse blive foretaget og du vil blive bedt om at godkende igen. Behandlingen påbegyndes først når du har godkendt formen og vi er enige om, at det er den rette form til dig, taget din ansigtsform og knoglestruktur i betragtning. Vi tjekker altid på Phibrows app´en

Herefter påbegyndes selve proceduren.

Efter behandlingen vil du højst sandsynligt være mere eller mindre hævet og rød i området og farven vil oftest fremstå mørk og markant. Rødmen fortager sig oftest i løbet nogle timer og rødmen ligeså. Farven vil dog blive yderligere markant i dagene efter, dette skyldes ganske enkelt helingsprocessen og oxidering af farven samt at der dannes en sårskorpe på området. Af disse årsager, kan man heller ikke vurdere det endelige resultat på dette tidspunkt og man er således nødsaget til at væbne sig med tålmodighed og undlade at “panikke” over den mørke farve og blot lade helingsprocessen ske i det tempo, som er naturligt. Farven vil typisk falme 40-60% afhængig af behandlingsområdet og den teknik der er benyttet. Jeg vil give dig et kvalificeret bud på, hvor meget farven forventes at falme i det enkelte tilfælde.

Efter ca. 4-8 dage vil sårskorpen gradvist falde af i små og tynde flager og farven kan, på dette tidspunkt, se en smule transparant og lys ud. Nogle tror fejlagtigt, at der ingen farve er tilbage på dette stadie af helingsprocessen. Dette skyldes, som regel at huden er helt ny og derfor en smule lyserød. Huden skal herefter have tid til at “bygge sig op” til normal tykkelse igen, nøjagtig ligesom når et almindeligt sår heler og skorpen falder af, så er huden også en anden farve (lyserød), indtil huden er helet og ligesom ved almindelige sår, så er det vigtigt at man ikke piller i det og/eller hiver sårflagerne af, da dette kan resultere i, at man hiver farven med ud og i værste fald kan man være uheldig at danne arvæv. Den komplette heling af huden er ca. 28-45 dage afhængig af hudtype, helbred, livsstil og alder og først herefter vil den endelige farve være synlig og det er samtidig også først her, man kan vurdere hvor man har mistet farve, hvor meget farve der er forsvundet og hvor der skal fyldes mere farve på. Det er af afgørende betydning, at du som kunde, forstår at en behandling med permanent makeup ALTID er en proces som kræver minimum 2 behandlinger og det er derfor påkrævet at man får foretaget en efterfølgende behandling 4-6 uger efter den oprindelige behandling. Plejeanvisninger vil blive udleveret så du ikke er i tvivl.

Vi behandler ikke:
Gravide
Ammende
Solbrændt hud
Klienter med hudsygdomme . (herunder svær akne)
Ved brug af medicin eller allergi SKAL dette oplyses til behandler, inden behandlingen finder sted.
Ved arvæv og gammel PMU foretages der IKKE behandling uden forudgående konsultation.

Permanent makeup hos BySahl udføres ved brug af de bedste farver, maskiner og nåle.

Til microblading er alt materiale Branko Babic´ PHIBROWS.

PhiBrows er en manuel metode som anvendes til at lave semi-permanente hairstrokes øjenbryn. Formen af brynene beregnes efter det gyldne snit (phi 1,618) og ansigtets morfologi.

Symmetrien bestemmes ved hjælp af Phibrows applikationen og optegningen foregår, mens kundernes øjne er lukkede, fordi på den måde er de mimiske muskler, der kan påvirke brynets symmetri afslappet.

Strokes er altid lagt i retning af kundens egen naturlige hårvækst og groretning, for at opnå et hyper-realistisk udseende. Når en kunde har meget få naturlige hår, er en manuel teknik kombineret med maskine for at få skygger der forbedrer volumen. Kombinationen af begge teknikker kaldes PhiFusion.

Behandlingen udføres med sterile en gangs værktøjer (PhiBrush) og pigmenter er produceret i overensstemmelse med de højeste standarder (Phibrows microblading pigmenter).

Efterbehandlingen foretages 4-8 uger efter behandlingen, fordi mellem 10 og 15% af hairstrokes forsvinder efter den første behandling.

Farven er ekstremt mørk i de første 5 til 7 dage. 7 dage senere mister farven 40 til 50% af dens intensitet. Hvis du mener farven er for mørk, skal du IKKE på nogen måde forsøge at fjerne det selv. Vent tålmodigt 7 dage, så farven kan falme på egen hånd, efter ophelingen af huden.

Farvens holdbarhed afhænger af om huden er fedtet. Des mere olieret hud, des kortere levetid har farven i huden. Sved og sol kan reducere farvens holdbarhed.

I gennemsnit forventes en tidsramme inden en årlig genopfriskning på ca. 10 til 12 måneder. Med fedtet hud er det ca. 6 måneder.

Ophelingsfasen er færdig efter 28 dage og det er herefter at vi kan lave den obligatorisk efterbehandling. hvor vi tilføjer det pigment der er mistet. Ved problematisk og fedtet hud eller ukorrekt aftercare, kan der være brug for flere gange der tilføjes farve (efterbehandling).

Korrekt aftercare udgør 70% af behandlingens succes. Her er det vigtigt at lytte til artistens råd og vejledning. Hvis du ikke gør det kan du miste op til 80% af de ny-deponerede strokes. At vaske og anvendelse af den medfølgende creme er af stor betydning.

Smerten under behandlingen er individuel. Bange og nervøse kunder, kunder der har deres menstruation føler normalt stærkere smerte, mens andre kunder sammenligner smerten med den de føler når de plukker deres øjenbryn. Det er muligt at anvende milde bedøvelser i form af creme eller væske som helt kan fjerne smerten under behandlingen.

Kvaliteten af behandlingen er afhængig af:

– hudkvalitet

– efterbehandling og pleje

– om det behandlede udsættes for udefra kommende faktorer

Disse faktorer er ude af artistens kontrol, derfor er alle muligheder for at garanterer for behandlingens udfald udelukket.

Jeg skal altid se et billede (kan sendes på messenger) inden behandlingen hvis du:

– har gammel permanent makeup på dine bryn

Kontakt os altid på BySahls messenger hvis du:

– har problematisk hud

– har alvorlige helbreds problemer

–har psykiske problemer

– tager medicin

PhiAcademy anbefaler Royal Artists og garantere for deres arbejdes kvalitet og erfaring.

Før behandling

Huden må ikke være inflammatorisk eller i opheling og regeneration før behandling.

Disse følgende behandlinger anbefales ikke 2 uger før behandling:

– botox and filler

– frugt og mælkesyre

– laser behandling

– kemisk peeling

– sol og uv stråler

Før behandlingen skal du være sikker på have læst information omkring behandlingen.