Voksbehandlinger

Vi fjerner uønsket hårvækst på det meste af kroppen, og i ansigtet. Vi vokser især mange i ansigtet da mange har en del uønsket hår i ansigtet, og ved at blive vokset i ansigtet, vil huden syne mere ensartet og makeuppen ligge mere pænt og jævnt. Ved at vokse uønsket hår, laver vi også en mild eksfoliering af huden, og på den måde fjerner døde hudceller, derfor vil du opleve en mere blød og lækker hud, med en flot glød.

For at din voksbehandling bliver optimal anbefaler vi følgende:

Bliv vokset regelmæssigt, da dette vil være med til at ødelægge hårsækkene så der vokser færre hår ud igen.

Længde: Hårene skal min. være 0,5 mm. korte og max. 1-1,5 cm lange. Hvis hårene er for lange, kan det være vildt ubehageligt at blive vokset, og det er meget svært at få et ordentlig resultat. Hårene kan klistre sig sammen i klumper og knække.

Forberedelse: Jo mere velplejet hud – des bedre voksbehandling

Efter pleje: Hårfoliklerne er HELT åbne efter din voksbehandling og bakteriefloraen på huden kan lave infektioner. Hvis du ovenikøbet er lidt sart eller sensitiv kan rødme og inflammation opstå ifb. med bakterie flora!

Mindsk rødme og infektions ricici med bakterie dræbende og beroligende produkter. Forbyg indgroede hår med peeling og god hygiene.

Rens huden på kroppen i badet og fjern snavs. Fordi snavs i porerne/hårfolikler skaber knopper og gør det svært for voksen af virke.

Fjern døde hudceller. Ellers er det svært for voksen at trænge ned i hårsækken og få fat i håret.

TIP: Du kan blande skum og salt og klare det på én gang!

Blød hud er bedst at vokse. Jo mere smidig og blød hud, des nemmere ekstraktion af håret. Tænk på hvor nemt det er at luge ukrudt i fugtet jord, kontra mega tør jord. Gør huden smidig og blød med Pandhy’s Lyli Skin Softener Creme. Den peeler let med mælkesyrer og giver en masse næring og pleje til selv den mest tørre hud! 150 ml. Kr. 199,-

TIP: Hvis du ikke kan lide ”fornemmelsen af creme” kan du smøre Lyli på i badet, mens huden er våd og varm. Derefter kan du tørre resten af med håndklædet.

Undgå infektioner eller knopper. Bakterier fra hudens overflade kan trænge ned i hårfoliklen og lave infektion. Derfor bør du desinficere bla. Bikini område, bryst, ryg, ansigt med antibakterielle produkter i dagene efter, for at være sikker!
Afhængigt af dit behov og problem kan forskellige produkter udbedre eller behandle.

Pandhy’s SOS purity Oil Blend 6 ml. er en hurtig løsning med masser af tea tree, der dræber bakterier og forebygger/behandler infektion i dagene efter. Kr. 50,-

Pandhy’s Miraculum Oil er en all round olie, der både dræber bakterier og mindsker rødme og sarthed i huden. Ideel til at forebygge inden sugaring også. 30 ml. kr 259,-

Pandhy’s ACV Forte er mod indgroede hår og infektioner. Bruges hver dag elelr efter behov. 50 ml.  kr. 199,-

Pandhy’s Rathany er mod rødme og hævelser, knopper uden betændelsesamtidig med den er plejende. TIP: god til tørhed/svie/rødme rundt om munden (specielt til børn), til eksem og som aftersun. 150 ml. 199,-

 

Hvad er en bikini, tanga og brazil?

Bikinilinje betyder at hårene fjernes i trussekanten. Tanga at håret fjernes som bikinilinje + længere ind på venusbjerget og foroven af trussekanten, således at der blot er en stribe af hår tilbage alt efter ønske. Hverken ved bikinilinje eller tanga fjernes hårene på skamlæber eller bagtil. En brazil er når man fjerner alt hår for og bagtil (eller efter kundens ønske).

De fleste kunder får lavet intim hårfjerning hver 4. uge. 1 til 2 uger efter du har fået lavet brazil, er der som ofte minimum hårvækst, ugerne efter bliver hårene lidt fremtrædende. Ved gentagende brazil behandlinger bliver hårene lysere, blødere og færre.

Vi anbefaler altid efter en voksbehandling:

At du husker på, at hårsækken er blottet så der kan nemt komme snavs ned i. Ved voks i ansigtet, kan det være en god ide skifte hovedpudebetræk inden eller når man kommer hjem. Jeg plejer også altid at nævne man skal være opmærksom på, at der kan være bakterier på telefonen, som man gerne sætter på kinden når man taler i den.

Ved en Brazil foreslår jeg, at du tager et par bomuldstrusser med til brug efter behandlingen. Da der også der er åbent ned til hårsækkene, anbefales også at undlade sport, dampbade, sauna, sex og lignede den 1. dag efter behandlingen.