FAQ

Vores mest stillede spørgsmål er:

“Hvordan finder jeg ud af hvilken behandling jeg skal vælge?” Du læser først alt her på siden, kigger alle billeder igennem for at kunne finde ud af hvilken teknik du drømmer om. I billedematerialet som ligger på Instagram er det muligt at se også hvad du kan forvente fra nylavet behandling til det færdige helet resultat. Når du booker online vælger du det du tror er mest dig og skriver ellers i noten hvad du tænker er vigtigt for mig at vide.

”Hvordan bestiller jeg tid?” Al booking foregår online. Jeg har brug for jeres oplysninger som i her indtaster og du godkender her i afbudsreglerne.

”Hvor længe går der inden jeg ser normal ud igen?” Ved alle behandlinger også efterbehandlinger skal du bruge 7 dage på aftercare og heling.

“Skal hårene barberes af først?” –  NEJ det gør man aldrig. Dem bruger vi jo til at skabe så naturligt et look som muligt.

“Må man selv bestemme facon og tykkelsen?” – JA, selvfølgelig har du indflydelse på tykkelsen, men faconen skal være inden for nogle retningslinjer, som gør at vi kan stå inde for formen mange år ud i fremtiden. Vi laver ikke noget som helst arbejde, vi ikke er blevet fuldstændig enige om og du har godkendt.

“Hvor længe holder det?” – Som udgangspunkt skal man regne med at skulle friske sine bryn op ca. en gang om året. Eyeliner og læber ca. hvert andet år. Vi er dog alle individuelle, hvilket også gælder for vores hud. Der kan sidde farverester i op til 10 år.