Mesoestic – Melan Tran3x Intensive Depigmenting Concentrate

DKK820,00

Tilgængelig på restordre

Kategori:

Beskrivelse

Melan Tran3x Intensive Depigmenting Concentrate

Intensivt depigmenteringsmiddel til daglig brug, der virker på overskydende epidermal pigmentering ved at reducere den dannede melanin og synligt reducere mørke pletter. Den ultralette struktur giver dig mulighed for at anvende den før din sædvanlige creme.

Melan tran3x intensivt depigmenterende koncentrat er et multi-serum, der blev nomineret af Swedish Beauty Awards 2019 i kategorien innovation i år.

Udover at være det oplagte valg af serum til at bekæmpe pigmentering, så er melan tran3x koncentrat også genial til at reducere inflammation i huden ved acne, ardannelse og rosacea.

Ved direkte eller intens sol eksponering anbefaler vi, at du kun anvender serummet på natten og anvender melan 130 + pigmentkontrol i løbet af dagen.

Påfør 3-4 dråber melan tran3x koncentrat på ren hud og fordel jævnt. Påfør derefter melan tran3x creme gel og masser ind, indtil den er helt absorberet. Vask fingrene bag efter.

Tranexamicsyre
Virker på de epidermale celler, der, når de udsættes for visse faktorer (sol, hormonelle ændringer, prævention og inflammation, blandt andre), udskiller et stof, der udløser produktionen af ​​melanin.

Tyr control complex
Kombinationen af ​​kojinsyre med et innovativt peptid og en aminosyre virker effektivt på tyrosinaseenzymet og hæmmer tyrosinoxidation og dets rolle som katalysator i dannelsen af ​​mørke pletter.

Niacinamid
Forhindrer overførsel af melanin fra de dybere til de ydre lag af huden, hvor pigmentering bliver mørkere og mere synlig.

Marine glykogen
Tilbyder beskyttelse mod oxidation produceret af naturligt lys og stråling induceret af teknologiske kilder (elektromagnetiske bølger (REM), blåt lys (HEV)).

Enzymacid-kompleks
Eksfolierende kompleks, der fjerner overskydende melaninopbygning fra hudens overfladelag. Kombinerer mandelsyre, salicylsyre og mælkesyre med en bioteknologisk enzymatisk aktiv ingrediens, der fremmer ‘løsrivelse’ af epidermale celler.

30 ml.