mesoestetic produkter

Hvorfor har vi egentlig valgt den hudpleje, der står på vores hylder?

Af Helle Sahl den

Mesoestetic er et spansk medicinsk hudplejebrand. Kendt verden over for kvalitet og og deres effektive løsninger indenfor dermatologi. Mesoestetic har et bredt sortiment af produkter til alle hudtyper, anti-aging serier, pigmentbehandlingløsninger og et bredt sortiment af professionelle kemiske peelinger. Mesoestetic er anerkendt for sin forskning og udvikling af dermatologisk hudpleje.

Derfor sværger vi til kun at have ét brand - Mesoestetic. For det gør ALT det vi elsker. Det er lækre produkter, der giver resultater og samtidig er det super simpelt. Vi ELSKER!❤️

Hudplejeindustrien er fyldt med produkter, der lover at kunne forbedre din hud, men ikke alle mærker lever op til deres løfter. Mesoestetic er et af dem, der ikke kun leverer resultater, men også bygger på solid videnskabelig forskning. Mesoestetic er anerkendt verden over, for sine avancerede hudplejeprodukter og behandlinger og det er i høj grad på grund af deres dedikation til forskning og innovation.

Mesoestetic blev grundlagt tilbage i 1985, med en klar mission, om at effektive og videnbaserede løsninger på forskellige hudproblemer. Fra starten har de investeret massivt i forskning og udvikling (R&D) for at sikre effektive produkter, baseret på den nyeste videnskab.

Innovation og teknologi: Mesoestetic benytter sig af de nyeste teknologier og forskningsmetoder for at udvikle deres produkter. Niveauet af sikkerhed i produktionen sikrer de højeste standarder.

Kliniske studier: Produkter fra Mesoestetic gennemgår omfattende kliniske studier for at dokumentere deres effektivitet.

Evidensbaserede resultater: Hver ingrediens i Mesoestetics produkter er valgt baseret på videnskabelig evidens og de har ikke mindre end 5 patenter.

Mesoestetic tilbyder en bred vifte af produkter og behandlinger, der er målrettet forskellige hudproblemer, herunder aldring, hyperpigmentering, acne og tab af hudens fasthed. Dette brede sortiment med over 300 forskellige produkter sikrer, at de kan tilbyde unikke løsninger til forskellige hudtyper og problemer.

Mesoestetic specialiserer sig blandt andet inden for: Anti-Aging: Mesoestetic's anti-aging produkter indeholder aktive ingredienser som retinol, peptider og antioxidanter, der har klinisk dokumenteret effekt og bland andet epigen patent i at reducere rynker og fine linjer.

Pigmentbehandling: Cosmelan, er kendt verden over for effektivt at kunne reducere pigment og forbedre hudens struktur. Denne behandling og hjemmeplejeprodukter er resultatet af årtiers forskning i hyperpigmentering.

Acnebehandling: både med klinikbehandlinger, hjemmeplejeprodukter og kosttilskud, tager Mesoestetic acne behandling til et helt nyt niveau.

Solbeskyttelse: Med photon UV-activated technology, en patenteret lys-sensitiv aktiverings-teknologi, der aktiverer et beskyttelse og reparations system, når huden udsættes for synlige og usynlige stråler.

Mesoestetic tilbydes kun hos uddannede hudplejeeksperter, sygeplejesker og hudlæger, hvilket sikrer, at produkterne anvendes korrekt og effektivt. Denne forpligtelse til uddannelse er vi vilde med. Det er vigtigt for os hos BySahl, hele tiden at være opdateret på nye studier, og vi prioriterer derfor hele tiden at videreudvikle os, ved at tage på kurser og komme på workshops. Vi har derfor af flere omgange modtaget undervisning både i Barcelona og i København. Senest har vi på klinikken haft besøg af den dygtigste træner fra Barcelona, til et event for jer kunder som underviste på aftenen.

Mesoestetic skiller sig ud i hudplejeindustrien på grund af deres dedikation til forskning og videnskabelig integritet. Deres produkter er ikke kun baseret på marketinghype, men på solid videnskab og dokumenterede resultater. For dig som forbruger betyder det, at du kan stole på, at de produkter du bruger, er sikre, effektive og udviklet med den nyeste teknologi. Når du vælger Mesoestetic, investerer du i produkter, der er skabt med en dyb forståelse af hudens behov og baseret på omfattende forskning. Dette gør en verden til forskel i din hudplejerutine.

← Ældste indlæg Nyeste indlæg →

News

RSS
Fugt er essentiel for en sund hud

Fugt er essentiel for en sund hud

Helle Sahl
Af Helle Sahl

Fugt er et af de vigtigste elementer når det kommer til hudpleje. At holde huden fugtet er ikke kun vigtig for at opretholde et ungdommeligt...

Læs mere
UV-Stråling

UV-Stråling

Af pernille isaksen

Solen udsender 3 typer af ultraviolette stråler  UV-A: Dem kan du huske på som A=Aldring. De kaldes nemlig Aldringsstrålerne, altså dem der gør os ældre...

Læs mere